Instal·lacions, Serveis i Horaris


  L’alberg està situat a l’entrada Centre de Berga,  davant d’una plaça on els mes petits poden jugar al parc infantil, just al costat i comença la rambla que us portarà al  nucli antic de Berga i al centre comercial tot fent un passeig d’uns 10 minuts. Des de l’alberg podràs fer un gran nombre d’excursions i gaudir de la natura.

  L’Alberg de Berga es un alberg de nova construcció i de quatre plantes:
  A la primera planta hi trobem la recepció, la cuina i el menjador.
  A la segona planta diverses sales per a actes, reunions i conferéncies.
  I a les dues restants trobareu les habitacions, totes elles amb bany a dins de l’habitació. Està construït sense barreres arquitectòniques i amb totes les comoditats possibles.

  Capacitat: 190 places (habitacions de 4, 6 i 8 llits), 22 places de les quals són adaptades per a minusvàlids.
  Instal·lacions: Sala d’estar amb TV i DVD, sala d’actes (250m²) per reunions i conferències, sala de jocs, sala taller, sala de lectura, calefacció i ascensor.
  Serveis: Menjador, cafeteteria automàtica, telèfon públic i fax, fotocopiadora, internet, lloguer de tovalloles, guarda-esquís i motxilles, bugaderia, jocs de taula, videos, futbolí i billar.


  Instal.lacions de l’alberg

  A l’alberg gaudireu d’una estada agradable, en un bon ambient i molt familiar, en unes instal·lacions  noves, amb ascensor, sala de televisió, sala de lectura, sala de jocs per als mes menuts amb piscina de boles i dues plantes amb 40 habitacions que fan un total de 190 places, repartides en habitacions de 4, 6 i 8  llits, totes amb lliteres i molt confortables, amb bany i calefacció al seu interior. Està construït sense barreres arquitectòniques i amb mes de 40 places adaptades per a discapacitats.


  L’alberg disposa dels següents serveis

  Menjador on podeu fer tots els àpats, amb una cuina casolana. Tenim menús  adaptats a   grans i petits, i també menús especials per a vegetarians i celíacs.  Si us agafa  set i trobeu el menjador tancat disposem de  Màquina expenedora  de  begudes.

  El Guarda esquís i Motxiller us permet deixar els vostres esquís,  motxilles i bicicletes  en  un lloc segur sense necessitat de pujar-los a la vostra  habitació.

  Si porteu ordinador portàtil, l’alberg disposa de WI-FI, només  caldrà que  demaneu a  recepció el codi d’accés.

  També disposem d’una petita botiga on poder comprar un record de l’alberg.


  Els nostres horaris

  Recepció:

  Matí  de 9h a 14h.

  Tarda de 17h a 21h

  Divendres i dissabte de 9h a 14h i de 17h a23h

  Diumenge de 9 a 16h

  Menjador:

  Esmorzar de 8:00h a 9:30h

  Dinar  de 13:00h a 14:30h

  Sopar  de 20:00h a 21:30h

  Horaris Alberg de Berga