ADREÇA:Carrer Vila Casserres, 5, 08600 Berga, Barcelona

La història de l’Alberg

Una mica d'informació de com es va formar el nostre projecte...
0
l'Any
ELS INICIS.
Vam començar amb un gran repte.

GGràcies a un grup d’empresaris que havien mostrat interès pel món de l’hoteleria, el 5 d’abril de 2001 s’inaugura l’Alberg de Berga allotjant a un grup escolar de més de cent persones. Sabent que aquest no seria, ni molt menys, el seu repte més gran, l’alberg va anar creixent i el seu valor social han anat augmentant any rere any.

0
l'Any
CREIXEM JUNTS.
Ens convertim en professionals.

DDesprés dels primers anys d’experiència, el personal ha anat aprenent i s’ha especialitzat fins arribar al punt on ells són els experts del descans i el turisme. Seguim creixent i continuem guanyant nom a dins i a fora del Berguedà.

0
l'any
ENS INNOVEM.
Perquè si ens innovem, ho fem per tu.

LL’any 2017, decidim innovar-nos mantenint els mateixos valors que 16 anys enrere, però afegint les eines necessàries per fer la teva estada encara més agradable. No volem que només t’allotgis amb nosaltres, sinó que volem viure l’aventura del Berguedà amb tu!. Perquè si ens innovem, ho fem per tu.

0
l'any
CONTINUEM AMB TU.
Actualment continuem millorant.

AAvui, com el primer dia, hem continuat millorant tot el possible per poder fer de la seva estada amb nosaltres tota una experiència. Moltes gràcies per estar al nostre costat i acompanyar-nos en aquest camí .